Bok på vent: «Carmen Zita og Døden» av Karin Fossum

Hver tirsdag har Beathe med den fine bloggen Beathes Bokhylle et innlegg hvor hun presenterer en bok hun har tenkt å lese. Det kan være en hun nettopp har kjøpt, eller en som har stått i bokhyllen i lengre tid. Hun inviterer også andre bloggere å være med, og jeg har deltatt noen ganger.

Jeg har flere krimbøker som ligger på vent hos meg nå. Og det passer jo bra, nå når vi snart går over i september, og høstmørket kanskje snart senker seg. Ukens bok på vent fikk jeg i postkassa mi her om dagen, og jeg gleder meg til å lese Karin Fossum igjen. Etter å ha fulgt Conrad Sejer, en sindig og sympatisk etterforsker, som gjennomgangsfigur i flere av Fossums tidligere bøker, ser jeg frem til å finne ut hvordan han har det.

Fra bokas bakside:

Et lite barn har druknet i en dam. Et ubevoktet øyeblikk, så har det det aller verste skjedd. De unge foreldrene er sønderknuste, og alt ser ut til å være et uhell.

Romanen ser ut til å ha alt det man forventer av en Karin Fossum krimbok; En fryktelig ulykke, gode og spennende portretter av de involverte og godt politiarbeid med en uventet utvikling,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til slutt vil jeg bare nevne at jeg for to dager siden hadde et aldri så lite blogg-jubileum på min engelske blogg: www.ellengry.com. I den anledning har jeg en liten «Give Away» pågående denne uka.  Hvis du vil være med, så gå inn på jubileumsposten min, og liker den, eller legger igjen en liten kommentar.  Jeg trekker to vinnere til lørdag, som hver vil få hvert sitt eksemplar av min bok, «3898 ord om livet».

bokpåbiblioteket

Advertisements

About ellengry

www.ellengry.wordpress.com www.skrivegleden.wordpress.com www.passionforart.net
This entry was posted in Bokliste januar - desember 2013, Min første bok and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Bok på vent: «Carmen Zita og Døden» av Karin Fossum

 1. Først må jeg få gratulerer med det lille jubileet ditt:) Og deretter håper jeg at mange melder seg på for å få anledning til å lese den fine diktboken din! Når det gjelder Fossum så har jeg ikke lest noe av henne enda,men mener jeg skal ha et par bøker av henne liggende så det må bli et prosjekt for høsten og vinteren. Det er mange av disse gode krimforfatterne jeg ikke har lest noe av enda, det er nesten flaut. Et flott bilde du hadde i dag også! Kos deg med lesingen og dagen,Ellen:)

  Like

 2. anette says:

  Gratulerer med jubileet, skal stikke innom den andre bloggen din og legge igjen en kommentar 😉 Boken du har på vent ser jammen ikke verst ut, kanskje den kommer på vent hos meg også 🙂

  Like

 3. ellengry says:

  Takk Beathe! Og da har du mye god krim å glede deg til 🙂 Og hvis noen lurer på boken min, kan de jo lese din omtale av den her: http://beathesbokhylle.blogspot.no/2013/03/bokomtale-3898-ord-om-livet-av-ellen.html

  🙂

  Like

 4. Tine says:

  Så kjekt at vi har samme boken på vent 🙂 Og gratulerer med jubileet, sånt er alltid spennende 🙂

  Like

 5. Beate says:

  Denne kom i postkassa her for ikk eså lenge siden, og jeg gleder meg til å lese om både saken og Sejer 🙂

  Like

 6. Isabella says:

  Gratulerer med jubileum! Karin Fossum er en av de forfatterne jeg må flaut innrømme at jeg ikke har lest noe av ennå. Virker som en spennende bok! Kos deg med boken!

  Like

 7. Anita Ness says:

  Liker Fossum veldig godt og ser frem til å lese denne også. Gratulere med jubileet.:)

  Like

 8. astridterese says:

  Denne boken havnet akkurat på lese listen min. Jeg har ikke lest alle Conrad Sejer bøkene, men nok til at jeg virkelig liker den. 🙂
  Jeg skal rett inn på giveawaysiden din for jeg kunne virkelig tenke meg å lese diktboken din 🙂
  Ønsker deg en riktig fin dag og gratulerer med jubileum!

  Like

 9. Lene says:

  Har faktisk ikke lest noe av denne forfatteren, men har Den som elsker noe annet på lydbok som jeg har planer om å høre på snart.

  Like

 10. Pingback: Jeg har lest: Carmen Zita og døden av Karin Fossum | Skrivegleden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s