En Smakebit på En Søndag: «A Gift From Bob» av James Bowen

Dagens smakebit kommer fra fjorårets bok om det umake paret, James og Bob. Mange kjenner sikkert historien til James Bowen, tidligere narkoman og gatekatten Bob, som ble kjent for verden gjennom bestselgeren «A Street Cat Named Bob».

jamesandbob

Denne nye historien om Bob, har undertittel «How a street cat helped one man learn the meaning of Christmas» og det er en hjertevarm historie.

s.46

It had been Bob who had really begun to slowly change my attitude to Christmas. Our first Christmas together, in 2007, was the simplest of affaires. The two of us had eaten a meal and then sat on front of the television for the day, but it was without doubt the happiest holiday season I’d ever had. It was the first time I’d got that Christmas feeling.

Det å lese denne boka midt i juli og ikke til jul, er kanskje feil, men den er så godt skrevet og en sånn type bok jeg bare blir glad av, så denne boka er riktig til enhver tid, vil jeg påstå.

En annen beboer her i huset stiller seg mer skeptisk til bruken av tid og oppmerksomhet mot denne «BOB», men han kan se at en katt med en slik broket fortid kan være fascinerende. 2015-07-17 19.42.06

Jeg anbefaler boka, og jeg anbefaler alle normalt til å ta en titt på bloggen Flukten fra Virkeligheten, for der er det mange gode boktips. Nå viser det seg at boktipsene der har sommerferie frem til 9.august, men det er vel verdt å ta en titt der.

God bok og God Søndag

Advertisements

About ellengry

www.ellengry.wordpress.com www.skrivegleden.wordpress.com www.passionforart.net
This entry was posted in Bøker jeg anbefaler and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to En Smakebit på En Søndag: «A Gift From Bob» av James Bowen

  1. Denne boka har jeg aldri hatt lyst til å lese, helt til nå. Nå MÅ jeg lese den. Jeg vet ikke hva du skrev som fikk meg til å få lyst til å lese den, men takk skal du ha!
    Ønsker deg en glad dag!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s