Smakebit på Søndag: En Svunnen Tid av Kate Morton

Hver søndag blir det servert smakebiter inne hos Mari og bloggen flukten fra virkeligheten. Den går ut på å dele en linje eller flere fra boken du leser i, legge linken igjen inne hos Mari. En fin måte å få tips til nye bøker og kanskje oppdage en ny blogg på.

Min smakebit er denne søndagen er fra Kate Mortons tredje roman, «En svunnen tid». Det nydelige coveret er så innbydende og vakkert, og jeg har endelig begynt å bevege meg på innsiden av den store porten.

2013-10-01 11.15.49

Jeg skrev om denne boken under fanen boken på vent for noen uker siden, og nå har jeg endelig begynt å lese. Porten tilhører Milderhurst slott i Kent, hvor Edie Burchill oppdager en til nå ukjent side av hennes mors fortid.

«Det hele begynte med et brev. Et brev som hadde vært borte lenge, som lå og ventet i et halvt århundre i en glemt postsekk på det mørke loftet i et helt alminnelig hus i Bermondsey…»

PÅ ekte Kate Mortons vis, blir vi tatt med på to parallelle hendelsesforløp, nåtid og fortid, og det hele flettes sammen til en altoppslukende leseopplevelse. Her er det nesten ikke tid til å ta seg lunsjpause en gang.

2013-10-18 12.21.24

Smakebiten er fra side 239:

2013-10-20 15.51.12

 

 

For mer informasjon om Kate Morton anbefaler jeg www.katemorton.com 

About ellengry

www.ellengry.wordpress.com www.skrivegleden.wordpress.com www.passionforart.net
This entry was posted in Bokliste januar - desember 2013 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Smakebit på Søndag: En Svunnen Tid av Kate Morton

  1. Monika says:

    Jag tror det är denna jag har stående oläst här (Distant hours på engelska?). Har inte läst något alls av Morton så jag är lite nyfiken.

    Like

    • ellengry says:

      Den ANBEFALES Monika 🙂 Jeg har lest tre andre bøker av Kate Morton, og de har alle vært flotte, og det er også denne. Den er litt rik på antall sider og ord, men det er egentlig bare litt godt, så blir ikke historien slutt så fort 🙂

      Like

  2. Kate Morton ja. Henne har jag ju tänkt läsa något av. Tack för smakbiten!

    Like

  3. Elin says:

    Jeg har lest alle bøkene Kate Morton har gitt ut, jeg elsker bøkene hennes 🙂 Fin smakebit 🙂

    Like

  4. Ewa K says:

    Kate Morton är absolut något för mig. Tack för smakbiten.

    Like

  5. Helt ny för mig, tack för smakebiten.

    Like

  6. Marika says:

    Kate Mortons böcker verkar som mysig läsning. Tack för smakbiten!

    Like

  7. Liker Kate Morton veldig godt:) Den hemmelige hagen er skikkelig koselig lesning, må se å lese denne også om ikke så lenge. Tror jeg til og med har denne liggende ett sted. Takk for smakebiten! Kos deg masse videre med boken!:)

    Like

  8. lene says:

    Denne har jeg ikke lest, men har lest Tilbake til Riverton og har så vidt begynt på hemmeligheter. Den glemte hagen står på vent i bokhylla

    Like

Leave a comment